Nytt fra NLR Veksthusrådgivning #10 2021
Dette nyhetsbrevet er et tilbud til alle veksthusmedlemmer i NLR Viken. Alle artiklene i denne mailen linker til vår nettside, hvor du også finner tidligere utsendte artikler, pluss annet aktuelt fagstoff: www.veksthus.nlr.no

Foto Opplysningskontoret for blomster og planter

Julehilsen fra veksthusrådgiverne

Et annerledes, og for mange krevende år, går mot slutten.

Hele gartnerbransjen har stått på gjennom pandemi, en travel vår med mangel på arbeidskraft og en høst med utfordrende strømpriser. Det har krevd kreativitet, vurderinger og endringer hos mange.

Vi ønsker alle våre hardt arbeidende medlemmer og samarbeidspartnere alt godt for julen og det nye året!

Ingen levering av nyttedyr i jula

Sjekk bestillingsfristene for nyttedyr for levering til jul og bestill nok nyttedyr i tide.

Mottakskontroll av planter

En strukturert mottakskontroll av planter vil være med på å forhindre introduksjon av karanteneskadegjørere i gartnerier og hagesentre.

Dyrkningsveiledning for oppal av tomat

For noen er oppalet av tomat i gang, andre utsetter litt ennå. Her er vår veiledning til oppal av småplanter - inklusiv podning. 

Nyansatt veksthusrådgiver i NLR Rogaland

Vi gleder oss i denne tid over å ha fått ny kollega på veksthusgrønnsaker i Rogaland. Les mer om Sara på vår nettside. 

Vi hjelper deg!

Et samlet rådgiverkorps bestående av norske veksthusrådgivere står bak dette nyhetsbrevet. Vi er ansatt i NLR Viken, og samarbeider tett til beste for medlemmene. Som medlem kan du kontakte den av oss du har mest bruk for!

Dette nyhetsbrevet er sendt til astrid.sigaard.andersen@nlr.no  |  Hvis du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrev fra oss, meld deg av her  |  Utgiver: NLR Veksthusrådgivning, Gjennestadtunet 83, 3160 Stokke | Red: L.Knudtzon, mobil: 930 43 950 | © 2017 Norsk Landbruksrådgiving Viken